· viktor.eckert

Vi söker en ny fastighetsförvaltare till Solidaritetshuset!

Är du intresserad av byggnadsvård och en kulturhistorisk byggnad som betyder mycket för många människor i Sverige och internationellt? Vi söker dig erfarna fastighetsförvaltare för en deltidstjänst i Solidaritetshuset - ett fantastiskt ställe på Söder i Stockholm med målsättning att verka för ett väl fungerande föreningshus och utveckling av en gemensam plattform för solidaritetsarbete.

Tjänsten som fastighetsförvaltare är 25 %. Sista ansökningsdag är 29 februari.
 

Tjänsten

Som fastighetsförvaltare i Solidaritetshuset har du det övergripande ansvaret för byggnadens underhåll. Det är en K-märkt byggnad uppförd 1782, som idag rymmer kontors- och möteslokaler och ägs och förvaltas av en ekonomis förening. Tjänsten innebär fokus på drift, ekonomi, arbetsledning av en vaktmästare (deltid) samt upphandling och kontaktperson gentemot externa konsulter på underhållssidan. Tjänsten ingår i Solidaritetshusets arbetsgrupp på totalt 4 personer – samordning, uthyrning, ekonomi, vaktmästeri och utåtriktad verksamhet. 3 av tjänsterna är på deltid.
 

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvar:

  • Drift och underhåll: löpande översyn av status på felanmälda system och funktioner
  • Ekonomi: budget, löpande uppföljning av driftskostnader, tillsyn av offertreglemente, uppföljning av arbeten utförda av externa utförare
  • Dokumentation: ritningar, uppdatering av fastighetsregister, vård- och underhållsplan, lokalförsörjningsplan
  • Arbetsledning av vaktmästare (deltid)
  • Arbetsmiljö för fast och inhyrd personal
  • Föredragande i och rapportering till Solidaritetshusets styrelse
     

Din bakgrund och person

Du har relevant utbildning för rollen och några års erfarenhet från fastighetsförvaltning. Du är van att ha budgetansvar och har erfarenhet av att göra underhållsplaner. Du är även van vid att arbeta administrativt och har kunskap om fastighets- och driftsystem. Som person är du strukturerad, dokumenterar beslut. Ditt Intresse för byggnadsvård, kulturhistoriska byggnader och din nyfikenhet på internationella frågor är en viktig merit.
 

Din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt dock senast 29 februari. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
 

Ansökan till

Solidaritetshuset, Tegelviksgatan 40, 116 41 Stockholm, epost: info@solidaritetshuset.se

Frågor via e-post ovan eller tel
Viktor Eckert, kansliet, 079 076 90 01
Berit Wiklund, styrelsen, 070 298 02 47